 Thursday, October 23, 2008
Thursday, October 23, 2008
14 comments to “Keep Smiling, Keep Shining, Keep Eating hehehe”
- 
IKRAB family
 October 24, 2008 at 3:08 PM  mmg enjoy mkn cheese cake, peberet akak mmg choc moist cake dan cheese cake hehehe.ni klu umah az sebelah umah akak, mmg kompem impian nak slimming menslimming tu tertunda je la ;). 
 Take care Az, lepas ni buat name card bleh akak bg pd kwn2 dan stdnt.majlis2 nanti akak amik kat az ye..choc cake dan cheese cake tu.Nak hiasan bunga tu jugak hehehe.
- 
Tirana
 October 28, 2008 at 4:36 PM  Wowowowo..cheese cake kegemaran kak tirana jugak..tapi mahal betul kalau nak beli sebijik.. 
- 
Anonymous  
 October 28, 2008 at 5:39 PM  buat sahabat yang ku kasihi... 
 izinkan aku singgah disini...
 singgah ku untuk rehatkan diri...
 menghilangkan letih saban hari...
 berjalan mengikut naluri...
 ntah kemana akan ku pergi...
 membawa jiwa membawa hati...
 luka parah akan diubati...
 aku bakal berjalan lagi...
 sehingga bertemu ceria pagi...
 agar dpt ku catat dalam diari...
 yg hilang bakal berganti...
 jangan di lupa pada yang pergi...
 kerna perginya mencari berkat Illahi....
- 
Anonymous  
 October 29, 2008 at 7:48 AM  [IMG]http://i144.photobucket.com/albums/r174/wanwok/23102008.jpg[/IMG] 
 Shima sweetkan bunga ni. Walau pun bunga ros ni sensitif tidak selasak bunga kertas. Tapi harumnya memberi rasa yang indah untuk kita semua.
- 
IKRAB family
 October 29, 2008 at 8:15 AM  Kak Tirana, kat kedai mmg harga kek tu mahal sket.Kak bleh cuba order kat kwn kita ni Ticer Az, harga bleh dirundungkan ye tak Az ;) 
 Anonymous,jemputlah bertandang selalu ke teratak villa ni :).Pujuklah hatimu dgn cheese cake tu.Ayaq milo kena bancuh sendiri la ye dah abih satu teko tu :).Moga ceria selalu.
 Kak Ani,bunga tu sweet,bunga ros nampah indah jelita,bunga kertas pula walau tidak berbau, warnanya menyenangkan mata dan hati yang melihat malah kehadiran bunga kertas yang boleh di mana2 saja menunjukkan betapa friendly nye dia :).(pinjam jap kata2 ticer az hehehe)
- 
INTAN RH
 October 29, 2008 at 12:18 PM  waaa....jamu cheese cake tak invite koi... :) 
- 
IKRAB family
 October 30, 2008 at 8:23 AM  intan, aok tuh umah dekat sangat hehehe.dakper, koi doh makan untuk aok haritu ;).meh le turun kl sempat lagi nak barhari raya pada bulan syawal ni :) 
- 
Anonymous  
 October 30, 2008 at 9:26 AM  Shima kenapa bunga tak nampak. Boleh tolong nampakkan. 
- 
IKRAB family
 October 30, 2008 at 12:00 PM  bunga ape tu kak? 
- 
Anonymous  
 October 30, 2008 at 1:10 PM  kek 
 kuih
 bunga
 resepi
 .....+++ = alam wanita
- 
IKRAB family
 October 30, 2008 at 2:42 PM  ape tu ben?lelaki pun ramai gak ada resepi di kalangan chef hehehe. 
- 
benludin
 October 31, 2008 at 10:23 AM  maksud aku, itu la ibadah dari isteri utk si lelaki bernama suami...kena tau resepi nak masak 
 jgn salah paham...:)
 kalau lum ada suami tu cepat2 cari..hehe
- 
IKRAB family
 October 31, 2008 at 1:54 PM  hehehe, paham tuan. 
 si suami pun boleh beribadah gak masak tuk isteri kan...rosulullah pung tolong gak bab2 keje umah betul tak?betul betul betul hehehe.
smile always...
 
SHOP ON LINE
*tempahan dibuka -
Tart Nenas (berbentuk hati) - RM22 - 50 biji
(guna burter/mentega)
Kek Lapis Sarawak (home made) :
Set Deluxe : 1 biji (1/2 kg) - RM28.
Pembelian untuk 5 biji ke atas - RM25 tiap satu kek
Juga untuk penghantaran di luar KL dan selangor.
Tempahan atau pertanyaan :
email : shima_cute@yahoo.com
sample juga boleh dihantar.
Kek Lapis Bluberry – perasa bluberry dan cheese
Kek Lapis Chocolate Almond –coklat, pandan dan almond
Kek Lapis Sweet & Sour – perasa pandan dan masam manis
Kek Lapis Chocolate Orange – perasa coklat dan limau
Kek Lapis Chocolate Vanila – perasa coklat dan vanila
Kek Lapis Horlicks – perasa pandan,strawberry dan vanila
Kek Lapis Stawberry – perasa strawberry dan vanila
Kek Lapis Tembikai – perasa vanilla, pandan dan stawberry
Kek Lapis Pandan – perasa pandan
Kek Lapis Keladi – perasa keladi dan vanila
Set Premium
1 biji – 700gm
*harga promosi = RM36
(harga pasaran = RM46-48)
Antara kek lapisnya adalah;
Kek Lapis Buah Campuran – perasa vanilla dan buah campuran
Kek Lapis Chocberry – perasa strawberry, coklat dan vanilla (corak batik)
Kek Lapis Vanilaberry – perasa berry dan vanilla (bercorak dam)
Kek Lapis Roll – perasa strawberry, vanilla (corak batik)
Kek Lapis Cadbury – perasa vanilla dan coklat
Kek Lapis Prune – perasa pandan dan prune
Kek Lapis Cheese – perasa coklat, vanilla, cheese
Kek Lapis Rempah – perasa rempah tradisional
KEK LAPIS SARAWAK- HOME MADE - UTK SANTAPAN HARI RAYA
 
Tempahan dibuka Sehingga Seminggu Berpuasa
HOMEMADE TART (TART NENAS/BLUBERRY)
 
TEMPAHAN DIBUKA
Manis-manis kek cekelat, manis lagi senyumanmu
 
 

 
 


October 24, 2008 at 2:40 PM
Kak shima...
Terima kasih banyak-banyak atas tanda ingatan yang tulus dari hati...
Tersentuh az kawan2 datang dari jauh...
Sahabat2 nie yang buatkan semangat naik ...
To kak nenek and kak ani...
Adoimak....banyaknye pantang larang ye...
dah separuh dah saya langgar tu...
Datang lewat...hhehehehe...
Anyway. I'm happy coz akak shima enjoy makan kek tu walaupun sambutan tak seberapa....
Lepas nie business on...
Thanks again..
With love,
Az.