Alhamdulillah 4th Forum on Family Laws and Issues in Malaysia telah pun selesai.
Committees dan Participant yang hadir terutamanya adik2 tingktn 5 dp Sek.Sains Alam Shah Tun Razak memberi komen yang positif.(kata guru pengiringnya, depa tak mau balik ke asrama..nak duk kat sini lagi siap ngadu kat kakak abang fasi kumpulan masing2 mintak tak mau balik ke asrama lagi hehehe).Forum ke-empat ini dapat dijalankan dgn keizinan Allah dan dgn bantuan sahabat2 terutamanya committees,speakers,organisasi dan individu yang memberi sumbangan dlm bentuk kewangan dlln.

Saya mewakili warga IDC4U, C.I.M.P dan committees of 4th Forum nak amik le kesempatan kat sini untuk mengucapkan ribuan terima kasih terutamanya kpd insan2 yang telah memberi contribution dan commitment yg tahap super otoman.
This thank's goes to :

1.Tn.Muhammad Azhari
terima kasih tuan kerana mengikut rentak moderator kita yg bnyk tanya soalan cinta je hehehe.
bnyk lawak dan gurauan tuan tadi membuat peserta rasa happy sampai boss asyik duk tanya `speaker ni tgh buat lawak ke?' memandangkan dia tak paham speaking melayu nih.
tuan, harap tuan dpt dtg utk sesi khas soalan berkaitan isu perundangan dgn stdns saya memandangkan depa duk diam je tadi bagi laluan pd soalan2 tentang cinta hehehe.

2.Dr.Khamsiah Ismail
banyak info2 yg dikongsikan dgn peserta.aku kagum dgn kepakaran Dr.Khamsiah dlm interpretasi lukisan2 yg dilukis oleh peserta dlm sesi pertama sebelum forum.panjang lebar juga cerita tentang cinta...moderator mmg suka isu cinta ni hehehhe.

3.Encik Meor dan Nik
lagu yg dinyanyikan mmg membuatkan peserta rasa releks dgn mesej yg sesuai dgn topik forum di mana ada persembahan dp org yg sama untuk event hari rabu as part of forum event.suara meor dan nik mmg mantop dan cukup sporting melayan kerenah pljr2 tu siap nyanyikan lagu epy bday utk MC (dia boleh request tu hehehe). Pada pandangan aku kalau nak banding dgn beberapa penyanyi yg ada hasil dp AF ke menang award tiap tahun ke masih tak boleh tandingi kebolehan mereka berdua ini. Lagu yang dinyanyikan ditemani bunyi petikan gitar sungguh membuatkan peserta merasa `releks'.

4.Encik Pian Habib
walaupun last minute mintak dia bacakan puisi bila nampak je dia hadir di sini, Pian mmg sporting.puisi tentang ayah dan buah berangan tu mmg membuatkan peserta terdiam.rupenye guru2 pengiring tu peminat setia Pian.

Izinkan saya masukkan nama committees secara peribadi kerana commitment yg diberikan adalah 300%.Tiap mereka ini seolah2 membuatkan kerja2 untuk 100 org.
Thank's goes to :

Shazana,Farah,Pn.Dzura,Ms.Bee Fung,Anas,Izzul,We Shern, Shinna.
tqlah Dato'Amanullah, Aishah,restoran nasi kandar kg pandan, En.Azman Awalludin,IBS BOOK s.Bhd, LPPKN, Agensi Anti Dadah Putrajaya dan Jabatan Jenayah serta Trafik, PDRM (ni utk pogram rabu lepas as part of this 4th forum event).

Hanya Allah saja yg mampu memberi reward yg setimpal dgn contribution anda.
Selamat berehat.:)

Mohon maaf tulus ikhlas daripada saya dan ajk 4th Forum ini jika ada kekurangan daripada tutur kata, tingkah laku,kesilapan teknikal, ada yg tak terbuat apa yg dirancangkan....apa pun kami di sini puas hati sgt dan rasa releks sambil mendapat ilmu Insya-Allah.

`Kalau ada sumur di ladang,
bolehlah depa menumpang mandi,
Kalau ada umur yg panjang,
boleh kita berjumpa lagi...Insya-Allah'.

3,4,6 kucing berlari,
manakan sama si kucing belang,
dua tiga speakers kami cari,
takan sama dgn speakers kami 3 orang (tu)'
(nak juga berpantun hari tu tapi tak reti nak translate ke B.I hehehe)

Kalau ada jarum yg patah,
jgn simpan di dalam peti,
Kalau ada silap dan salah,
Jgn disimpan di dalam hati.
(mohon maaf bnyk2 yer).

date Sunday, April 18, 2010

2 comments to “4th Forum-Tq to shbt2.”

  1. Anonymous
    April 21, 2010 at 1:07 AM

    jgn lupa brader kita tu..En Hashim al-lepisi(Lipis) hehehhe

  1. IKRAB family
    April 21, 2010 at 9:31 AM

    tak akan lupa...jasamu dikenang oleh warga IDC4U,CIMP, bro :)
    p.c.

smile always...

smile always...

SHOP ON LINE

SANTAPAN UNTUK HARI RAYA, TEMPAHAN KEK & COOKIES (HOME MADE).
*tempahan dibuka -
Tart Nenas (berbentuk hati) - RM22 - 50 biji

(guna burter/mentega)

Kek Lapis Sarawak (home made) :
Set Deluxe : 1 biji (1/2 kg) - RM28.
Pembelian untuk 5 biji ke atas - RM25 tiap satu kek
Juga untuk penghantaran di luar KL dan selangor.
Tempahan atau pertanyaan :

email : shima_cute@yahoo.com

sample juga boleh dihantar.

Kek Lapis Bluberry – perasa bluberry dan cheese

Kek Lapis Chocolate Almond –coklat, pandan dan almond
Kek Lapis Sweet & Sour – perasa pandan dan masam manis

Kek Lapis Chocolate Orange – perasa coklat dan limau

Kek Lapis Chocolate Vanila – perasa coklat dan vanila

Kek Lapis Horlicks – perasa pandan,strawberry dan vanila

Kek Lapis Stawberry – perasa strawberry dan vanila

Kek Lapis Tembikai – perasa vanilla, pandan dan stawberry

Kek Lapis Pandan – perasa pandan

Kek Lapis Keladi – perasa keladi dan vanila


Set Premium
1 biji – 700gm
*harga promosi = RM36
(harga pasaran = RM46-48)
Antara kek lapisnya adalah;

Kek Lapis Buah Campuran – perasa vanilla dan buah campuran
Kek Lapis Chocberry – perasa strawberry, coklat dan vanilla (corak batik)
Kek Lapis Vanilaberry – perasa berry dan vanilla (bercorak dam)
Kek Lapis Roll – perasa strawberry, vanilla (corak batik)
Kek Lapis Cadbury – perasa vanilla dan coklat

Kek Lapis Prune – perasa pandan dan prune
Kek Lapis Cheese – perasa coklat, vanilla, cheese

Kek Lapis Rempah – perasa rempah tradisional

KEK LAPIS SARAWAK- HOME MADE - UTK SANTAPAN HARI RAYA

KEK LAPIS SARAWAK- HOME MADE - UTK SANTAPAN HARI RAYA
Tempahan dibuka Sehingga Seminggu Berpuasa

HOMEMADE TART (TART NENAS/BLUBERRY)

HOMEMADE TART (TART NENAS/BLUBERRY)
TEMPAHAN DIBUKA

Manis-manis kek cekelat, manis lagi senyumanmu

Manis-manis kek cekelat, manis lagi senyumanmu