*gambar eksklusif - training room pada jam 8.30a.m - tq Encik Saiful membantu kami

* gambar eksklusif - acara bersantap selepas majlis forum tamat - tuan speakers masih busy dgn menjawap soalan2 yg diajukan - actually, ramai students nak dtg dan bertanyakan soalan selepas makan tapi memandangkan masa yg singkat...next time, Insya-Allah ya.



* gambar eksklusif - meng-test keutuhan dinding sebelum perbincangan dimulakan...hehehe

*gambar eksklusif - tq to Mr.Mark Pluff (t.shirt merah tu)for your support membawa students ke forum ni

KOLEKSI GAMBAR FORUM UNDANG-UNDANG -C.I.MP.


1.Committee sedang berbincang untuk kemaskinikan apa yg patut - jam sudah menunjukkan 9.00a.m

2.Ros menjadi pilihan committee - cayalah - kuning untuk speakers sebab Gov.servant (oo mcm tu ka..royal colour ni hehehe) - putih utk committee - purple tu aku yg pilih utk aku dan lecturers lain hehehe


3. IT team yang sungguh dedikasi...salute la slide u all tu....nengok tu sampai 3 pen dipegangnya....sungguh fokus kpd kerja hehehe

4.Programme's team ....bersedia untuk ketibaan dif2 terhormat..ni idea depa la..klu ikut cikginye...simple je hehehe


5.kehadiran tuan2 speakers disambut dgn bunga ros kaler kuning

6.Tuan Azhari memulakan sesi dengan menceritakan sejarah perundangan di Malaysia

7.menunjukkan cara2 sebatan dilakukan di antara hukuman undang2 Sivil dan Syariah di Malaysia- mmg ngeri...patutnya ada real demonstration kan hehehe

8.Tuan Walid meneruskan perbincangan dengan menjawap soalan2
9. sian tuan speakers - tak dpt nak rehat walau sekejap, soalan2 dilontarkan tanpa henti

10. 3 black stooges (eh betul ke ejaan ni? hehehe)

11.sebahagian committee yang sungguh berdedikasi - nengok tu asyik ketawa je walaupun bincang isu berat- aku pun gelak je - pandai tuan speakers menceriakan suasana

12. sesi soal jawap diteruskan, pelajar dp Pakistan sunguh berminat dengan bidangkuasa Mahkamah Syariah di Malaysia

- tq banyak2 tuan speakers- sudi menambah masa 30 minit lagi, memandangkan untuk solat jumaat, aku hanya tambah 20 minit..kalau tak maunya sampai 4o-50 minit berlangsung- aku dah ckp awal2 kat tuan speakers jgn bagi can budak2 tu bercakap hehehe


13. sesi mengabadikan kenangan - dari kiri; unknown & unwanted, Jeff Pelland, Mr.Terry, Tuan Azhari dan Tuan Walid - aku suka gambar ni mcm tangga atau graf hehehe


*penat dah otak dan mata dgn peristiwa-peristiwa yang mengglemerkan Perak tika ini. baik aku buh gambaq2 ketika mengadakan Forum Undang-Undang Keluarga - Sivil dan Syariah di Sunway University College pada 24hb. April yang lalu.

TQ again kpd semua yang membantu secara langsung dan tak langsung. Tq to Zaim for the photos. Allah Bless all of us.

date Wednesday, May 13, 2009

2 comments to “FORUM ON FAMILY LAWS - APRIL 24”

  1. kzeem
    May 13, 2009 at 2:16 PM

    Nampak sgt mata Tuan Azhari tu letih..kena byk berehat la Tuan..

    sis..

    takat ketiak je dgn mat sebelah tu ye..

    akak suka tgk jari2 tgn sis dan Tuan Azhari..runcing, comel, montok2 je.. :)

  1. Purple Crayon
    May 13, 2009 at 4:56 PM

    hehehe, setahu saya Tuan Azhari tidak pernah kenal erti letih....sentiasa berkhidmat membantu masyarakat tanpa jemu-jemu.tupun sanggup lagi tu nak sambung 30 minit perbincangan dah le mlm sebelum tu dah duk diskusi tuk sesi ni.Tuan, jasamu dikenang.

    hehehe nak wat cemane kak,tiap kali amik gmbr staff ramai2, boss dan kwn2 mesti usik....stand up khaulah.klu bergmbr dgn stdnts tu tenggelam je sya ni....pernah auntie stdns sya tanya kat anak sedara tu, mananye cikginye hehehe.

    uiks....nengok jari yer.ni kena sensor tu hehehe.

smile always...

smile always...

SHOP ON LINE

SANTAPAN UNTUK HARI RAYA, TEMPAHAN KEK & COOKIES (HOME MADE).
*tempahan dibuka -
Tart Nenas (berbentuk hati) - RM22 - 50 biji

(guna burter/mentega)

Kek Lapis Sarawak (home made) :
Set Deluxe : 1 biji (1/2 kg) - RM28.
Pembelian untuk 5 biji ke atas - RM25 tiap satu kek
Juga untuk penghantaran di luar KL dan selangor.
Tempahan atau pertanyaan :

email : shima_cute@yahoo.com

sample juga boleh dihantar.

Kek Lapis Bluberry – perasa bluberry dan cheese

Kek Lapis Chocolate Almond –coklat, pandan dan almond
Kek Lapis Sweet & Sour – perasa pandan dan masam manis

Kek Lapis Chocolate Orange – perasa coklat dan limau

Kek Lapis Chocolate Vanila – perasa coklat dan vanila

Kek Lapis Horlicks – perasa pandan,strawberry dan vanila

Kek Lapis Stawberry – perasa strawberry dan vanila

Kek Lapis Tembikai – perasa vanilla, pandan dan stawberry

Kek Lapis Pandan – perasa pandan

Kek Lapis Keladi – perasa keladi dan vanila


Set Premium
1 biji – 700gm
*harga promosi = RM36
(harga pasaran = RM46-48)
Antara kek lapisnya adalah;

Kek Lapis Buah Campuran – perasa vanilla dan buah campuran
Kek Lapis Chocberry – perasa strawberry, coklat dan vanilla (corak batik)
Kek Lapis Vanilaberry – perasa berry dan vanilla (bercorak dam)
Kek Lapis Roll – perasa strawberry, vanilla (corak batik)
Kek Lapis Cadbury – perasa vanilla dan coklat

Kek Lapis Prune – perasa pandan dan prune
Kek Lapis Cheese – perasa coklat, vanilla, cheese

Kek Lapis Rempah – perasa rempah tradisional

KEK LAPIS SARAWAK- HOME MADE - UTK SANTAPAN HARI RAYA

KEK LAPIS SARAWAK- HOME MADE - UTK SANTAPAN HARI RAYA
Tempahan dibuka Sehingga Seminggu Berpuasa

HOMEMADE TART (TART NENAS/BLUBERRY)

HOMEMADE TART (TART NENAS/BLUBERRY)
TEMPAHAN DIBUKA

Manis-manis kek cekelat, manis lagi senyumanmu

Manis-manis kek cekelat, manis lagi senyumanmu