Salam Isra' Mikraj semua.
Tadi hot sket ni dah cool hehehe. Moga kita semua ceria selalu dan bertambah amalannya. Aamiiin.

Isra' Mikraj adalah sebuah sejarah yang menggabungkan nilai2 menceritakan keEsaan Allah yg berkuasa untuk setiap sesuatu itu termasuklah memberi sebuah perjalanan/ journey yg sunguh bermakna buat Rosulullah s.a.w dan umatnya iaitu kita semua. Dari situlah bermulanya tanggangungjawab yg diamanahkan kpd kita semua yg perlu dijalankan dgn penuh pemahaman dan keihlasan kpd Allah s.w.t.

date Monday, July 20, 2009

3 comments to “Salam Isra' Mikraj”

  1. Kunang-Kunang
    July 21, 2009 at 4:01 PM

    Ingat masa kecik2 dulu bila mala, apa-apa agama islam di surau mesti ada makan2.

    Awal2 pagi mak akan tumbuk beras pulut untuk buat kuih hantar ke surau. Di surau tak makan kuih mah buat sebab dah makan kat rumah tapi makan kuih2 orang lain.

    Seronoknya bila kenang masa tu

  1. Purple Crayon
    July 23, 2009 at 8:25 AM

    bestnyer kan....zaman dulu kuat ukhwahnya selalu tolong menolong dlm apa saja events...meriah kan :)

    kueh ape tu kak?

  1. Purple Crayon
    July 23, 2009 at 8:25 AM

    bestnyer kan....zaman dulu kuat ukhwahnya selalu tolong menolong dlm apa saja events...meriah kan :)

    kueh ape tu kak?

smile always...

smile always...

SHOP ON LINE

SANTAPAN UNTUK HARI RAYA, TEMPAHAN KEK & COOKIES (HOME MADE).
*tempahan dibuka -
Tart Nenas (berbentuk hati) - RM22 - 50 biji

(guna burter/mentega)

Kek Lapis Sarawak (home made) :
Set Deluxe : 1 biji (1/2 kg) - RM28.
Pembelian untuk 5 biji ke atas - RM25 tiap satu kek
Juga untuk penghantaran di luar KL dan selangor.
Tempahan atau pertanyaan :

email : shima_cute@yahoo.com

sample juga boleh dihantar.

Kek Lapis Bluberry – perasa bluberry dan cheese

Kek Lapis Chocolate Almond –coklat, pandan dan almond
Kek Lapis Sweet & Sour – perasa pandan dan masam manis

Kek Lapis Chocolate Orange – perasa coklat dan limau

Kek Lapis Chocolate Vanila – perasa coklat dan vanila

Kek Lapis Horlicks – perasa pandan,strawberry dan vanila

Kek Lapis Stawberry – perasa strawberry dan vanila

Kek Lapis Tembikai – perasa vanilla, pandan dan stawberry

Kek Lapis Pandan – perasa pandan

Kek Lapis Keladi – perasa keladi dan vanila


Set Premium
1 biji – 700gm
*harga promosi = RM36
(harga pasaran = RM46-48)
Antara kek lapisnya adalah;

Kek Lapis Buah Campuran – perasa vanilla dan buah campuran
Kek Lapis Chocberry – perasa strawberry, coklat dan vanilla (corak batik)
Kek Lapis Vanilaberry – perasa berry dan vanilla (bercorak dam)
Kek Lapis Roll – perasa strawberry, vanilla (corak batik)
Kek Lapis Cadbury – perasa vanilla dan coklat

Kek Lapis Prune – perasa pandan dan prune
Kek Lapis Cheese – perasa coklat, vanilla, cheese

Kek Lapis Rempah – perasa rempah tradisional

KEK LAPIS SARAWAK- HOME MADE - UTK SANTAPAN HARI RAYA

KEK LAPIS SARAWAK- HOME MADE - UTK SANTAPAN HARI RAYA
Tempahan dibuka Sehingga Seminggu Berpuasa

HOMEMADE TART (TART NENAS/BLUBERRY)

HOMEMADE TART (TART NENAS/BLUBERRY)
TEMPAHAN DIBUKA

Manis-manis kek cekelat, manis lagi senyumanmu

Manis-manis kek cekelat, manis lagi senyumanmu