Hari ini kelas terakhir tuk minggu ni.Esok dah bermula cuti, sem-break.....seminggu je tp ok la dpt le releks sket minda nih hehehe.Esok mak ayah aku dtg dr kg, so bleh la jln2 jumpa sedara mara kat sini.Plan nak gi MAHA, ekspo pertanian tu.This time, cuti kami sama dgn cuti sekolah, mesti ramai orang nanti kat MAHA tuh.
Okeh kengkawan,happy holiday.Sapa yg tak amik cuti, selamat bercuti utk esok dan ahad :)
3 comments to “CUTI-CUTI MALAYSIA”
-
papamia
August 19, 2008 at 7:35 AMnak ikut boleh ke...
hehehhe
-
IKRAB family
August 25, 2008 at 7:41 AMyer Ben, harini baru mula masuk opis.uarghhh...hehehe
hai papamia,nak ikut ke mana?ke opis koi ke, bleh meh le tlg wat keje berlambak ni hehehe
smile always...
SHOP ON LINE
*tempahan dibuka -
Tart Nenas (berbentuk hati) - RM22 - 50 biji
(guna burter/mentega)
Kek Lapis Sarawak (home made) :
Set Deluxe : 1 biji (1/2 kg) - RM28.
Pembelian untuk 5 biji ke atas - RM25 tiap satu kek
Juga untuk penghantaran di luar KL dan selangor.
Tempahan atau pertanyaan :
email : shima_cute@yahoo.com
sample juga boleh dihantar.
Kek Lapis Bluberry – perasa bluberry dan cheese
Kek Lapis Chocolate Almond –coklat, pandan dan almond
Kek Lapis Sweet & Sour – perasa pandan dan masam manis
Kek Lapis Chocolate Orange – perasa coklat dan limau
Kek Lapis Chocolate Vanila – perasa coklat dan vanila
Kek Lapis Horlicks – perasa pandan,strawberry dan vanila
Kek Lapis Stawberry – perasa strawberry dan vanila
Kek Lapis Tembikai – perasa vanilla, pandan dan stawberry
Kek Lapis Pandan – perasa pandan
Kek Lapis Keladi – perasa keladi dan vanila
Set Premium
1 biji – 700gm
*harga promosi = RM36
(harga pasaran = RM46-48)
Antara kek lapisnya adalah;
Kek Lapis Buah Campuran – perasa vanilla dan buah campuran
Kek Lapis Chocberry – perasa strawberry, coklat dan vanilla (corak batik)
Kek Lapis Vanilaberry – perasa berry dan vanilla (bercorak dam)
Kek Lapis Roll – perasa strawberry, vanilla (corak batik)
Kek Lapis Cadbury – perasa vanilla dan coklat
Kek Lapis Prune – perasa pandan dan prune
Kek Lapis Cheese – perasa coklat, vanilla, cheese
Kek Lapis Rempah – perasa rempah tradisional
August 18, 2008 at 5:42 PM
lama cik x update blog....cuti2 malaya lagi ke