kadangkala apa yg diimpikan membuatkan kita berfikir sehingga bertanya pada diri sendiri...inikah yg aku mahu?
berada di tempat atau di tahap yg selesa ataupun yg sesuai dgn diri membuatkan kita kadangkala berfikir unutk tidak mengubah gaya,rentak dan suasana.
kadang kala aku terfikir juga, haruskah aku mencuba suasana baru atau berhijrah untuk menggapai apa yg menjadi impian sebelum ini?
masa bukan lagi panjang,lantas tindakan perlu diambil tanpa membiarkan masa berlalu dgn begitu lama dan jauh meninggalkan kita?
5 comments to “apa yang harus, patut dan perlu?”
-
ubilepih
October 12, 2009 at 2:47 PMistikarah sis!
-
October 12, 2009 at 3:05 PMtq bro ben dan ubi.
this is the first step to be taken, right?
pernah buat b4 this tak lama dulu, dan 2 pilihan diberi.dgn mengambil salah satu pilihan.skg ni tiba2 terfikir semula...walaupun untuk suasana yg lain.
p.c.
-
Hairun Azmi
October 12, 2009 at 9:19 PMPilihan di tangan anda
-
October 13, 2009 at 7:43 AMtq mie.:)
p.c.
smile always...
SHOP ON LINE
*tempahan dibuka -
Tart Nenas (berbentuk hati) - RM22 - 50 biji
(guna burter/mentega)
Kek Lapis Sarawak (home made) :
Set Deluxe : 1 biji (1/2 kg) - RM28.
Pembelian untuk 5 biji ke atas - RM25 tiap satu kek
Juga untuk penghantaran di luar KL dan selangor.
Tempahan atau pertanyaan :
email : shima_cute@yahoo.com
sample juga boleh dihantar.
Kek Lapis Bluberry – perasa bluberry dan cheese
Kek Lapis Chocolate Almond –coklat, pandan dan almond
Kek Lapis Sweet & Sour – perasa pandan dan masam manis
Kek Lapis Chocolate Orange – perasa coklat dan limau
Kek Lapis Chocolate Vanila – perasa coklat dan vanila
Kek Lapis Horlicks – perasa pandan,strawberry dan vanila
Kek Lapis Stawberry – perasa strawberry dan vanila
Kek Lapis Tembikai – perasa vanilla, pandan dan stawberry
Kek Lapis Pandan – perasa pandan
Kek Lapis Keladi – perasa keladi dan vanila
Set Premium
1 biji – 700gm
*harga promosi = RM36
(harga pasaran = RM46-48)
Antara kek lapisnya adalah;
Kek Lapis Buah Campuran – perasa vanilla dan buah campuran
Kek Lapis Chocberry – perasa strawberry, coklat dan vanilla (corak batik)
Kek Lapis Vanilaberry – perasa berry dan vanilla (bercorak dam)
Kek Lapis Roll – perasa strawberry, vanilla (corak batik)
Kek Lapis Cadbury – perasa vanilla dan coklat
Kek Lapis Prune – perasa pandan dan prune
Kek Lapis Cheese – perasa coklat, vanilla, cheese
Kek Lapis Rempah – perasa rempah tradisional
October 12, 2009 at 12:17 PM
berhijrah la kepada kebaikan untuk diri kita sendiri....
*sometimes kita perlu ada sikap 'resist to change' apabila perubahan itu membawa keburukan