Alhamdulillah, dah selesai hadiri seminar pendidikan anjuran UKM yang berlangsung selama 2 hari.Bnyk ilmu dan pnglmn yg dikongsi oleh shbt2 dan presenters di sana.Harini dah mula masuk kelas,budak2 ada ujian so nak kena marking pulak, masih rasa keletihan plus ngantuk apepun puas sgt dpt mendengar perbincangan yg amat menarik.Insya-Allah nanti saya masukkan sbhgn pembentangan di runangan kertas kerja di sini.
Sungguh cepat masa berlalu.Hanya 3 hari saja lagi sebelum kita semua menyambut Ramadhan al-mubarak.Moga amalan kita akan bertambah,diRahmati dan diterima Allah dan moga kejayaan menjadi milik kita amiiin.Saya di sini ingin memohon ampun dan maaf pada sahabat2 di sini jika terdapat apa saja kesilapan,kesalahan,terkasar bahasa dan lain2, yang terminum,termakan dll halalkan.Kalau ada terhutang tu bgtau le kut2 lupe.
15 comments to “ ”
-
IKRAB family
August 28, 2008 at 12:06 PMwslm intan
tq dan same to u.moga Ramdhan kali ini lebih penuh Barakah dan kejayaan buat kita.aamiiin.
-
benludin
August 28, 2008 at 2:39 PMtahun ni rasa nak posa penuh la..
-
IKRAB family
August 28, 2008 at 3:17 PMokeh,hang berjaya, aku blanja kek choclate buka pose dlm blog ni hehehe
-
INTAN RH
August 29, 2008 at 5:07 PMBen, nk tumpang mkn kek coklat :)
-
August 30, 2008 at 12:18 PMselamat berpose juga utk sis PC.. :)
-
benludin
August 30, 2008 at 3:04 PMselamat berpuasa..:)
-
August 31, 2008 at 10:06 PMSelamat Berpuasa sis...
Maaf, kopok belum sempat pos... sikit hari lg ye, InshaALLAH..
-
az
September 1, 2008 at 7:10 AMSalam sis....
Hepi sambut Ramadhan...
Berbuka kat mana selalunya?
-
Tirana
September 2, 2008 at 9:39 AMSalam Azwari..selamat berpuasa...
-
IKRAB family
September 2, 2008 at 11:04 AMwslm shbt2 yg disayangi dan diRahmati Allah.selamat berpuase juga pd anda semua.
Ben, hang jgn pose yang yuk ye hehehe(istilah budak2, pose buka periuk).
Umi, kek coklat tu nanti share dgn ben dlm blog ye ;).
Kak Zeem, no prob kak.Take ur time...tapi termimpi gak le kepok ketam hehehe.Sana berbuka selalu ape menu istimewa ye?
Kak Tirana,masak ape tuk berbuka tu?langsir baru dah jahit ke? ;)
Az,akak selalu berbuka kat umah je, lauk pun masak sendiri time bulan pose ni jarang suka beli luar sbb kdng2 tak sedap sgt,cuma mcm kueh popia, mutabak tu mmg beli la.Mak dan abah ada dtg ni duk seminggu.Klu ada jamuan kat kolej atau ada kwn2 tu bleh le mkn kat luar kekadang.Az meh le berbuka kat umah akak or kat hotek sunway ni ke.Bagitau bila free ye.
-
benludin
September 2, 2008 at 2:41 PMpurple...
ari ni yuk yuk...baru buka tadi hehe....mkn ubat gout..tk tahan sakit donggg
-
IKRAB family
September 2, 2008 at 2:57 PMuiks hang ada gout ka?makan tu pantang sket jgn lak pantang tengok hehehe.hang kena kurang mkn seafood lagik2 bulan pose ni bile nengok bermacam2 juadah yg menyelerakan.cepat sembuh la ben ok.
-
benludin
September 2, 2008 at 4:25 PMtq..mmg dah tak mkn seafood..ni terkena sbb mkn daging kot...atau mkn petai!
hehe
-
September 8, 2008 at 9:28 AMOrang ada gout bulan puasa ni kena minum air lebih supaya asid tu tak pekat.
Kak hanim dan ada di sini. Rupanya orang tu kena gout bukan salah urat atau terseliuh.
smile always...
SHOP ON LINE
*tempahan dibuka -
Tart Nenas (berbentuk hati) - RM22 - 50 biji
(guna burter/mentega)
Kek Lapis Sarawak (home made) :
Set Deluxe : 1 biji (1/2 kg) - RM28.
Pembelian untuk 5 biji ke atas - RM25 tiap satu kek
Juga untuk penghantaran di luar KL dan selangor.
Tempahan atau pertanyaan :
email : shima_cute@yahoo.com
sample juga boleh dihantar.
Kek Lapis Bluberry – perasa bluberry dan cheese
Kek Lapis Chocolate Almond –coklat, pandan dan almond
Kek Lapis Sweet & Sour – perasa pandan dan masam manis
Kek Lapis Chocolate Orange – perasa coklat dan limau
Kek Lapis Chocolate Vanila – perasa coklat dan vanila
Kek Lapis Horlicks – perasa pandan,strawberry dan vanila
Kek Lapis Stawberry – perasa strawberry dan vanila
Kek Lapis Tembikai – perasa vanilla, pandan dan stawberry
Kek Lapis Pandan – perasa pandan
Kek Lapis Keladi – perasa keladi dan vanila
Set Premium
1 biji – 700gm
*harga promosi = RM36
(harga pasaran = RM46-48)
Antara kek lapisnya adalah;
Kek Lapis Buah Campuran – perasa vanilla dan buah campuran
Kek Lapis Chocberry – perasa strawberry, coklat dan vanilla (corak batik)
Kek Lapis Vanilaberry – perasa berry dan vanilla (bercorak dam)
Kek Lapis Roll – perasa strawberry, vanilla (corak batik)
Kek Lapis Cadbury – perasa vanilla dan coklat
Kek Lapis Prune – perasa pandan dan prune
Kek Lapis Cheese – perasa coklat, vanilla, cheese
Kek Lapis Rempah – perasa rempah tradisional
August 28, 2008 at 11:49 AM
salam..
intan pun nak ucap selamat menyambut ramadhan..
umi aida.